2009. november 26., csütörtök

Remek hírekkel hívott anyukám az esti látogatás után.Apa felhúzta a lábát,érzékelte,hogy csikizték a talpát.A nővérek is mondták,hogy reagál,zavarja mikor kamillázzák a szemét.Óriási dolgok ezek,nagyon boldogok vagyunk...ma már tudtunk enni :) jaj,istenem.Már nem lehet baj.Ugye,ugye nem?

20 megjegyzés:

Mariann írta...

Jajj de jó! :-) Örülök nagyon! :-) És drukkolok Nektek nagyon-nagoyn-nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-) Puszi

hermi67 írta...

Nagyon nagyon drukkolok♥♥♥

matusi írta...

ige, ez már javulás! nagyon ügyes apukád van! csak így tovább:)!Tartsatok ki és egyetek, sokat gondolok Rátok!

GGabi írta...

De szuper apud van!!!
Nagyon örülök az örömötöknek én is:)
puszillak titeket***

anya.25 írta...

any írta...

drukk drukk drukkkkkk

Bibécske írta...

Nagyon szuper:) remélem teljesen rendbe jön:) Drukkolok tovább:)
Sok puszi és ölelés az egész családnak:)♥♥♥♥

Anka írta...

Jaj,de nagyon jó!:)Hamarosan rendbe fog jönni!Továbbra is drukkolok!♥

ancsuka írta...

Nagyon örülök, hogy jobban van apud.
nagy ritkán jövök és egy hír fogad.... vissza olvastalak és nagyon meg könnyeztem. sok-sok energia most apudnak és kitartás, nemsokára otthon lesz.

KicsiLili írta...

Szia!!!
Nem is tudom hol kezdjem.....Brü kért meg, hogy jöjjek hozzád, és próbáljalak bíztatni. Most hétfőn, hogy majdnem 8 hónap táppénz után az én Édesapám újra dolgozni ment. Idén február végén kezdődött minden. Egyszerű influenzának indult, vagyis nem is tudom minek. 7 nap 39 fokos láz után, amikor már 1 antibiotikum kúrán is túl volt, és még jött hozzá egy hasmenéses nyavaja is, a háziorvos egy algopirin injekcióval hazaküldte. Még aznap délután mentő vitte a kórházba Veszprémbe, onnan átadták Ajkára apukámat. Ez egy keddi nap volt. Szerdán voltunk nála, úgy tűnt minden ok. AZTÁN még aznap átkerült az intenzívre, mert légzési nehézségei lettek. Sajnos látogatási tilalom volt, nem mehettünk. Akkor pénteken csak orvossal tudtunk beszélni, hozzá még mindíg nem engedtek minket. Csak rosszat mondott az orvos, egy bíztató szava nem volt, pedig akkor még a legrosszabb be sem következett, csak az eredményeiből mondták mindezt. Szombatra feloldották a tilalmat, mehettünk. Nagyon rossz állapotzban volt, még mindíg 39 fokos lázzal...Félrebeszélt, oxigén rajta volt. Mást nem tudtunk csak bíztunk... És telefonáltunk 3 óránként. Vasárnap reggel, mikor hívtuk az into-t, közölte a doki, hogy az éjszaka folyamán 3x kellett defibrillálni, és még 3x állt meg úgy a szíve, hogy magától újraindult. És hogy lélegeztetőgépen van mélyaltatásban. Egy világ omlott össze bennünk. Minden nap 2-4-ig ott voltunk ( 60 km-t utaztunk oda, és uenynit vissza, de nem érdekeélt minket), és beszéltünk neki..72 óra eltelt, az eredményei nem javultak, de nem is romlottak. 1 hét után felébresztették, levették a gépről, de csak 1 napig bírta így, újra gépre került, és újra mélyaltatásba. Ekkor már gégemetszést is csináltak nála. 4 nap után, szintén szerdai nap volt, arra mentünk be, hogy fent van, és mosolyog ránk. Még 1 hetet az into-n volt, napról napra erősödött, gyógytornász járt hozzá....1,5 héttel ezután visszakerült a fertőző osztályra, (innen került az into-ra), de még menni nem tudott, úgy kellett még az ágyon is arrbb tenni. Újabb 1 hét telt el, és felerősödött, újra járni tudott, és hazajöhetett. És annyi baja van, hogy türelmetlenebb egy picit, azonkívül minden ok. Vezet, Liliért megy az óviba, vigyáz rá ha kell, főz....Ami miatt idáig itthon volt, az az, hogy lett egy nagy felfekvés a fenekén, ami mostanra gyógyult be teljesen...
Picit hosszúra siekredett, de muszáj volt. És bízzatok, beszéljetek neki, és mindíg higgyetetk!! Sosem szabad feladni....( volt, hogy arra mentünk, hogy a feje szinte a földön, lábai az égben (így volt az ágya), mert a vérnyomása 60/40 volt..Rá 2 napra pedig 180/ valamennyi...Kitartás!! Minden rendben lesz!!
Barbi

KicsiLili írta...

Jam, és közben leállt mindkét veséje is, 5x kapott vesedialízist az intenzíven...
Barbi

mona írta...

Örülök,hogy már jobban van apukád!Szorítok Nektek továbbra is!♥

brü írta...

Nem lehet baj!!! :)♥

Szandra írta...

♥♥♥♥

Névtelen írta...

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++nagyon szorítok!edus

linbori írta...

Ezek nagyon jó hírek! :)
(Örülök,hogy lilubarbi is megtalált!)

Ebdette írta...

Szia! Remélem, jobban van apukád ♥♥♥

Perec írta...

Nem lehet baj!! Szuper hírek!

dorkukac írta...

fel a fejjel!a rossz után mindig jó jön!puszi nektek!

lia80 írta...

Szorítunk! Veletek vagyunk! Nem lesz semmi baj meglátod! Puszika nektek!

 
Copyright (c) 2010 Uuu, a fiúk. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And RegistryBooster Review.