2009. július 30., csütörtök

Összegezve

Most kezdhetném azzal,hogy hogy repül az idő meg hogy már három hete holnap és a többi,de csak nagyjából szeretnék képet adni a helyzetről.Hazudnék,ha azt mondanám,könnyű két gyerekkel,mert egyáltalán nem az.Sőt nagyon is nehéz,mégis úgy érzem,most velük kettőjükkel lett teljes minden.Domi születése után,azonnal úgy éreztem/tük,kell még egy,akár rögtön is.Viszont mivel ajánlott császár után egy évet legalább várni,nem mertük bevállalni mindjárt,de azért hét hónap után mégis megpróbálkoztunk....jajj,jesszus hova kanyarodok el :O .Csak a mindennapokról akarok írni :D

Szóval amióta itthon vagyunk Domi egyre anyásabb,azt hittem majd napról-napra könnyebb lesz neki elfogadni az új helyzetet,de sajna úgy tűnik,hogy nem.Egyre romló tendenciát mutat.Bálintot továbbra is szereti és piszkálja és simogatja DE csakis addig,amíg ő szépen,csendben alszik a kiságyban.Ahogy megéhezik,a nagyobbikat mintha kicserélnék.Rögtön szalad hozzám sírva és nyújtja a kezét,hogy vegyem fel.Egész nap csak nyekereg szegénykém,ha játszunk is olyan,mint aki nem találja a helyét.A szívem szakad meg érte,annyira félek,hogy sérül a kis lelkivilága :( .Közben viszont a kicsiért is úgy aggódom,vele nincs az,mint anno Domival,hogy kábé 3-4 hónapos koráig szinte egész nap testközelben voltunk,pedig igénye biztos lenne rá :( .Gyakran kell döntenem,hogy melyiket hagyjam sírni,amíg a másikat megnyugtatom.UTÁLOM sírnihagyni a gyerekeimet,de van,mikor mégis muszáj,nem tudok kettőfele szakadni.Ilyen ügyben bárkinek a tanácsát szívesen venném.

Aludni is természetesen felváltva alszanak,az én alapvető igényeim ezzel egyenes arányban a legminimálisabbra csökkentek.Pisilnem pl.márcsak este kell,pedig a tej miatt aztán iszom bőven...mégis csak este érzem.Sokszor délután jut eszembe,hoyg egyáltalán mosakodtam-e már aznap :O.Az alvásról meg ne is beszéljünk inkább.Ma pölö Bálint egész nap evett-aludt(jelzem,eddig ez volt talán az első ilyen nap :D ),csak és kizárólag abban a két órában volt ébren,amíg Domi a délutáni szunyát töltötte.

De ne értsen félre senki,nem panaszkodásnak szántam ezt a bejegyzést,mert a fiaim mindenért kárpótolnak.Például ilyenekkel:

Domi ma este fürdés előtt bepisilt az előszobába,aztán fogta magát,hozott egy rongyot és feltörölte volna a kis drága :) . Nagyon sokat hízeleg,megfogja a két fülem és piszézik,bújik,huncutkodik,bohóckodik egyfolytában.Mindig megnevetett,éjjel álmában is csak bújik és ölel :)

Bálint a kis békapózos alvásával,az anyatej illatával,hogy napról-napra egyre jobban figyel és fedezi fel a világot,ahogy ökölbe szorítja a kis lábait,mikor enni kezd :)

Náluk nagyobb boldogság nincs is,mégha ez áldozatokkal is jár :)

...ja és szerintem akkor sem hasonlítanak egymásra :D

Dominik












Bálint

12 megjegyzés:

Great írta...

én sem tudom mit csinélnék a helyedben, de azt hiszem a kicsit nem hagynám sírni semmiképp, neki most a legfontosabb Te vagy. Persze Dominak is, de Ő talán oda tud menni megölelgetni, megpuszilgatni Téged. Bálintban, viszon most alakul ki az ősbizalom...de ügyes vagy Te, szemernyi kétséem sincs, hogy megoldod. virtuális puszik

Judit /juci68/ írta...

Lidim még pár hét és sokkal könnyebb lesz! Akkor babusgasd inkább Domit, amikor Bálint alszik, vagy csendben van. Kitartás-energia-puszkók repülnek!

tökmagi írta...

Szerintem sem hasónlítanak.:))

Bibécske írta...

egyetértek Hugomummal. A kicsit én is előnyben részesíteném most, akármilyen csúnyán hangzik is.
Persze bevonnám Domit is a dolgokba:) Magadra köthetnéd Bálintot, olyan édes kis csomag lenne és közben meg Domival foglalkoznál:) Bálint a testeden aludna, mint a bunda szerintem:)
Kitartást, annyira sajnálom, hogy Domi ilyen, nekem is megszakad a szívem érte:( de csak jobb lesz tényleg napról-napra.
Bízz magadban, ez a legfontosabb
Ölelés és puszi♥♥♥

Névtelen írta...

Nálunk ugyanez van és én sem tudom melyiket hagyjam sirni, szivem szerint egyiket sem hagynám de kétfelé szakadni nem tudok :(

szilvo írta...

kitartás kiváncsi leszek nálunk hogy lesz de bizti hasonloan millionyi puszi lidianyuci

ancsuka írta...

nagyon nehéz lehet, ilyen szempontból nem vagyok írígy, én nem vállaltam volna be Vivi után egyből a tesót. de emberek vagyunk különbözünk. Most viaszont már nagyon vágyok egy babára Vivinek testvérre, és bízom benne minél előbb lesz is.
Hidd el jó anya vagy és tudom, hogy a legjobban döntéseket hozod meg, ha az egyiket sírni hagyod a másik miatt. Pár hét és felveszed a ritmust.

matusi írta...

Nálunk ilyenkor van nagy ágy, ha levegőzünk akkor pléd. Leteszem őket szépen egymás mellé magam mellé és mondom, hogy na akkor most nyugodjunk meg:D Előbb Ferikének mondom, itt várjon meg hozom az öccsöst. Akkor meglepődik és figyel hogy mit kell várni:)Robika általában csak enni kér, Ferike meg simit vagy bújást, vagy csak kiinduló pontnak kellek a játékokhoz:) Na majd írok róla nem soká:)
Persze hogy ott van az, ami könnyíti:)

hermi67 írta...

Átérezlek teljesen:-). Kitartás!!!!

linbori írta...

Na én érdemben annyit tudok mondani mint 2 gyerekes,hogy Lina pl akkor lett szobatiszta amikor Bori született. Ha szólt,hogy pisilni kell akkor azonnal menni kellett vele mert még nem tudta visszatartani. Hamar rájött,hogy Bori etetéséből csak akkor tud kizökkenteni ha pisilést jelent be. :D És bizony akkor Borit letettem és mentünk a wc-re. Szegény Bori meg üvöltve várta,hogy folytathassa az evést. Könnyű azt mondani,hogy a kisebbet nem szabad sírni hagyni csak épp a gyakorlatban nem biztos,hogy megoldható...

picuranyu írta...

Az eleje biztos nagyon nehéz lehet, de ahogy telnek a napok, bízom abban, hogy egyre könnyebb lesz neked!

vicger írta...

Valóban nem egyszerű... a hordozás jó gondolat, kipróbálnám a helyedben, így mindkét kezed szabad lenne, ennek Domi nagyon örülne :) /én is hordozást tervezek az első x hétre.../
Ettől függetlenül, remélem nincs lelkiismeret-furdalásod, Domi teljesen normálisan , egészségesen reagálja le a helyzetet, akkor is hasonló érzelmeket váltana ki a tesó születése, ha 3 év körüli lenne. :) Tesóféltékenység ellen a 9-10 év korkülönbség a megoldás ;)
Kitartást, drukkolok és küldök Nektek is Álommanót :) Sok puszi Nektek!!! :)

 
Copyright (c) 2010 Uuu, a fiúk. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And RegistryBooster Review.