2009. augusztus 26., szerda

Szöszök

Napközben egy csomó minden jut eszembe,amit szívesen blogolnék,de mivel a srácok még mindig felváltva alszanak,nem nagyon tudok érvényesülni.Pedig igencsak zajlik az élet.
Bálinttal csípőszűrésen voltunk és ma megvolt a 6 hetes ultrahangos szűrés is.Csípőjével minden oké annak ellenére,hogy faros volt.Viszont a veséjével van valami gond.Megpróbálom nem túlparázni,azt mondta a doktornő is,hogy valószínűleg a 3 hónap múlva esedékes kontrollon már nem is lesz semmi eltérés :(.Ez áll az ellátási lapon:mindkét ureter jól látható,de nem tágabb.Állítólag ezeknek az uretereknek nem lenne szabad látszódnia,de az jó,hogy nem tágabbak.Nagyon remélem,hogy legközelebb már nem lesz ott semmi :(
Egyébként meg ketteskénk egyre figyelmesebb,egyre aktívabb.Igazi vigyorgombóc,teli szájjal nevet.Ja és senkire sem hasonlít a családban:D
Domi napról napra okosodik,már igazi nagyfiú és rettentő anyás,szíve szerint egész nap rajtam lógna.Sokszor csak úgy elüldögél az ölemben vagy könyvet nézegetünk vagy építőzünk,de a lényeg,hogy a 15 centis körzetemben legyen :D.Ennek ellenére már semmi jelét nem látom nála a féltékenységnek,simán eljátszik egyedül,ha a tesójával foglalkozom.
Már nagyon jól elboldogulunk egymással hármasban,bár az igazsághoz az is hozzátartozik,hogy mindkét gyerkőcöm hihetetlen nyugodt természet és segítséget is bármikor tudok kérni a nagyszülőktől :)

6 megjegyzés:

Szandra írta...

Egyre könnyebb lesz meglátod:) Domi is megszokta, hogy van ott most már még valaki és marad is :D

brü írta...

Sztem meg tiszta te...

Bibécske írta...

agyon szorítok, hogy nem legyen semmi:) és tényleg ne lássanak a 3 hós szűrésen semmit. Nálunk egyébként ilyen nem is volt soha! Mármint uh.
Örülök, hogy "nyugodtan" telnek a napok, az biztos, hogy így sokkal élvezhetőbb, sokkal örömtelibb a gyerek, mit egy sokszor sírós, nem alvós csecsemővel:(
Sok puszi♥

GGabi írta...

Lidim brüvel egyetértek:)
Bálint tiszta anyja!!!
És Milánnál is látott a dokibácsink vesetágulatot de azt mondta ne is idegesítsem magam rajta..annyira kis mértékű az elváltozás hogy ez még szüléskor is változhat...pláne szülés után!
sok sok puszi nektek***

matusi írta...

A szöszökkel én is így vagyok. Mindig van valami amit úgy de úgy írnék, de mire idejutok elmegy az ihlet és inkább szétnézek másoknál. Vagy ide se jutok?:D ez az anyás ügy ismerős:)

picuranyu írta...

Remélem a kontrollon tényleg semmi nem lesz már látható.

 
Copyright (c) 2010 Uuu, a fiúk. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And RegistryBooster Review.