2009. augusztus 23., vasárnap

Balaton


Imádom a Balcsit,szerintem a legjobb hely a világon(na jó,ha lenne módunk keresgélni,azért biztos lehetne jobbat is találni :D ).Már évek óta nem sikerült feljutnunk...






...de tegnap végre hosszas mérlegelés után nekivágtunk Siófoknak.Isteni volt.Sétáltunk,csavarogtunk,fürödtünk és nem mellékesen szuperül kikapcsolódtunk és feltöltödtünk.Domi a víztől sajna nem volt elragadtatva,de azért a szabadstrand homokos,neki bokáig érő részéről alig tudtuk kiimádkozni induláskor :D.
Hármasban mentünk,Bálintot nem mertük kitenni a hosszú útnak és a nagy melegnek.Meg egyébként is idejét éreztem már egy csak Domis programnak :)Szerencsére legkisebbnek mindegy,hogy miből kap enni,a lényeg,hogy anyatejci legyen,így nyugodt szívvel bíztam rá anyukámra.

Domi egyszerűen nem tudott betelni ...

a hattyúkkal:
...a hajókkal:
...de a hullámokkal sem :)
Kár lett volna kihagyni ezt a csodálatos napot :)

5 megjegyzés:

GGabi írta...

De szuper lehetett!
Örülök hogy arra döntött a család hogy elindultok:)
pusza:)***

Judit /juci68/ írta...

Lidim nagyon örülök, hogy sikerült egy kicsit kikapcsolódnotok!! Ezer pussz !

matusi írta...

Hűűű... hát én nem tudom még Ferikét se otthagyni, ilyenkor elgondolkodom miért is nem...Nagyon szép képek!Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!

Unknown írta...

matusi nekem is borzasztó nehéz volt,azt hiszem nem is lesz több ilyen :(:De Domi meg olyan jól érezte magát,hogy azért is fájt volna a szívem,ha kihagytuk volna ezt a napot.De mindegy,jövőre már mindenhova tudunk négyesben menni :)

ancsuka írta...

Örülök, hogy kicsit ki tudtatok moztulni, és ahogy látom jól is éreztétek magatokat.

 
Copyright (c) 2010 Uuu, a fiúk. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And RegistryBooster Review.