2009. június 11., csütörtök

Nem vesztünk el

Megvagyunk,jól vagyunk.Csak éppen borzalmasan szenvedünk a melegtől(én legalábbis tutira :D ) .Elkiabáltam,hogy nekem kedvez az időjárás.Domi éhségsztrájkol,hogy mi ellen,azt szerintem ő sem tudja,de minimális a kaja,amit elfogyaszt egy nap :-/ .Én egy évvel öregebb lettem,de szerencsére csak a gyereke(i)men veszem észre az idő múlását (jó is lenne,hihi):D:D.Itt is szeretném mindenkinek megköszönni a sok jókívánságot,annyira nagyon jólesik,hog yilyen sokan gondoltatok rám tegnap♥.Az ünneplés csak finoman,családi körben telt.Se fetrengős,se hajnalig tartó buli nem volt...olyan majd talán a 30.-on lesz,ha lesz :).

Más:

Szeretnék szívességet kérni,ha valaki lenne olyan kedves majd és beblogolná,hogy megszültem,azt nagyon megköszönném(persze küldök hozzá jelszót meg mindent) .Nem tudom,hogy drága párocskámnak menne-e,ezért inkább valaki rutinost kérnék meg :).Választani nem tudnék mi alapján,így aki először jelentkezik,annak megy majd az üzi :) Előre is köszi

9 megjegyzés:

Bibécske írta...

én nagyon szívesen beírom:)

Bibécske írta...

ja, és Beki sem eszik:( gondolom a meleg miatt van, de iszik, és az a lényeg:) te is igyál sokat, nehogy rosszul legyél:)
Puszi

khajni írta...

bár eddig nem beszéltünk túl sokat de én szivesen megteszem , már ha az neked megfelel :) Boldog Születésnapot :) Domi meg tündéri :) puszi :)

szilvo írta...

na erröl le késtem és nórim se eszzik csak kicsit de iszik meleg van mi se eszünk pápás

hermi67 írta...

Peti sem eszik mostanában 2napja) napközben sokat,szívesebben issz a a tápszert.nyilván ebben a nagymelegben inkább a folyadékra vágynak Ők is. És persze én is szívesen beblogollak-de ha küldesz egy sms-t,az én blogomba is kiteszem:-D. 30/281-8806(meg pesze a chaten is.
puszi vigyázz magadra ♥

any írta...

szilvo én is lekéstem:0(((((

Judit /juci68/ írta...

Na erről lekéstem, pedig kétszer is benéztem ma hozzád!! :D Azért én is szívesen beteszem a saját blogomba, ha meg engeded :) majd mail-ben küldök telefonszámot és kérlek üzenj, ha megszültél!! :) sok puszi:)

picuranyu írta...

Hát, nem irigylek egy kismamit sem, akinek ilyenkor már nagy pocakja van. :)

vicger írta...

Utólag is boldog szülinapot!!!!!!!!!! :)
Biztos a meleg miatt nincs étvágya Őkelmének, majd meg jön az enyhüléssel az étvágy is! :)

 
Copyright (c) 2010 Uuu, a fiúk. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes And RegistryBooster Review.